ΣΤ ΤΑΞΗ

Αποχαιρετιστήρια γιορτή Στ' τάξης

Φτάσαμε με το καλό στο τέλος της φετινής σχολικής χρονιάς και ήρθε η ώρα να αποχαιρετίσουμε τους μαθητές της έκτης τάξης του σχολείου μας. Μια χρονιά που θα μείνει χαραγμένη στην καρδιά μας με όμορφες στιγμές, γέλια αλλά και το αγαπημέεεεενο μας μάθημα! Οι μαθητές της έκτης τάξης για άλλη μια φορά εντυπωσίασαν και συγκίνησαν τους παρευρισκόμενους με την χιουμοριστική παράσταση τους, τα τραγούδια και τους χορούς τους. Η συγκίνηση κορυφώθηκε με τον αποχαιρετισμό στους εκπαιδευτικούς του σχολείου,  τους γονείς και τους συγγενείς των μαθητών. Οι διδάσκοντες στο Σχολείο σας ευχόμαστε κάθε τύχη και ευλογία στη ζωή σας. Καλή σταδιοδρομία!

Καλό καλοκαίρι!

 

Σαβ17Ιουν201708:03
 

Παρ9Ιουν201708:50

Οι μαθητές της Στ' την ώρα της πληροφορικής δημιούργησαν ένα σταυρόλεξο, με  αφορμή τη λήξη του διδακτικού έτους, με θέμα το "Καλοκαίρι". Το σταυρόλεξο δημιουργήθηκε με το πρόγραμμα "Hot Potatoes". Σας προκαλούμε να το λύσετε!

Είμαστε οι πρώτοι!!!

Θα δημιουργήσουμε μια ταινία μικρού μήκους αν το θέλετε κι εσείς μας είπε στην αρχή της χρονιάς η δασκάλα μας. Μετά σηκώσαμε τα μανίκια βρήκαμε το θέμα δουλέψαμε με τις συμβουλές και τις εντολές της κ. Χριστιάνας, μας βοήθησε και η κ. Χαρούλα η δασκάλα των νέων τεχνολογιών, πήγαμε και στο focus studio και έτοιμη η ταινία. Τις τελευταίες μέρες του Μάη μας περίμενε η μεγάλη έκπληξη!! Το αποτέλεσμα της κριτικής επιτροπής και της ψηφοφορίας. 1ο Πανελλήνιο βραβείο στην κατηγορία 

Κατηγορία: Εξώφυλλα / κινηματογραφικές αφίσες

Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

1ο Βραβείο:

2ο Δημ. Σχολείο Βροντάδου, Χίου (ταινία «Βάλε τα γυαλιά σου και κοίτα καλύτερα»)