Αθλητικές Δραστηριότητες

Πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού

Φέτος, στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, την οποία διοργανώσαμε στο σχολείο μας, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016, με θέμα «Αθλητισμός: δικαίωμα σε όλους», τα παιδιά κλήθηκαν μέσα από   δραστηριότητες, που δεν περιορίστηκαν μόνο στο κομμάτι του αθλητισμού, αλλά διανθίστηκαν και με πολιτιστικές  και εικαστικές δράσεις, να μάθουν ότι μπορούν να αθλούνται χωρίς να έχουν το άγχος της αποτυχίας. Να μάθουν  επίσης ότι ο αθλητισμός είναι για όλους! Ιδιαίτερη τιμή και χαρά μας έκανε ο Χιώτης αθλητής στίβου του ΦΟΒ Άκης Συμιριώτης  που ήρθε και συζήτησε με τα παιδιά σχετικά θέματα. Ευχαριστούμε τη γυμνάστρια του σχολείου μας Ζηνοβία Γεωργιαφέντη για την διοργάνωση αυτής της ημέρας, καθώς και όλους τους εκπαιδευτικούς που συνέβαλαν στην ομαλή εξέλιξή της.

Και του χρόνου!

Πεμ23Απρ201513:25

2ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου- Πρωταθλητές ποδοσφαίρου 2015!!!

Το σχολείο μας πανηγυρίζει την κατάκτηση του κυπέλλου στο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Μετά από 4 δύσκολους αγώνες το σχολείο μας αναδείχθηκε πρωταθλητής στο ποδόσφαιρο.

{youtube}mh11p2mvn84{/youtube}

Με τη σειρά οι αγώνες:

2ο Βροντάδου- 9ο Χίου: 5-2 (προκριματικά)

2ο Βροντάδου- Δ.Σ.Κάμπου 2-0 (προημιτελικά)

2ο Βροντάδου - Δ.Σ. Νενήτων 3-1 (ημιτελικά)

2ο Βροντάδου - 2ο Δ.Σ. Χίου 0-0 , πέναλντι: 4-3 (τελικός)

Ο διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας συγχαίρουν τους μαθητές της ομάδας ποδοσφαίρου για τη συμμετοχή, την αγωνιστικότητα, το πάθος και την κατάκτηση του κυπέλλου!!!

 ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ CHIOSPRESS

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

 

Στα πλαίσια της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, με θεματικό άξονα: «Ρατσισμός και  Διαφορετικότητα, όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι»   το σχολείο μας πραγματοποίησε δραστηριότητες όπως:

  • Παιχνίδια στην αυλή υπό τις οδηγίες του γυμναστή μας
  • Προβολή σχετικών βίντεο και συζήτηση στην τάξη
  • Ζωγραφική στην τάξη