Σε έκτακτη συνεδρίασή του, στις 21/07/2014, ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6/θέσιου 2ου Δημοτικού Σχολείου Βροντάδου αποφάσισε ομόφωνα να κάνει αποδεκτή τη δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού στο σχολείο μας, αξίας 245?. στη μνήμη Ματθαίου Σ. Μουντέ από τους παρακάτω συγγενείς και φίλους του εκλιπόντος ως ακολούθως:

Κων/νος Μουντές         

100?

Ιωάννης Μοίρας                  

50 ?

Ιωάννης Ψαρρός                  

20?

Κων/νος Καλογεράκης        

20?

Μάρκος Μεννής                   

20?

Καλλιόπη Μουντέ                  

20?

Κουνέλης Ιάκωβος & Μαρία

15?

Ο Διευθυντής, οι Εκπαιδευτικοί και οι Μικροί Μαθητές του Σχολείου νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια την οικογένεια του εκλιπόντος Ματθαίου Σ. Μουντέ.

Η δωρεά τους φανερώνει τη μεγάλη ευαισθησία για τα παιδιά μας και το σχολικό περιβάλλον τους, καθώς και για τις συνθήκες μόρφωσης και αγωγής τους. Πρωτοβουλίες τέτοιου είδους συμβάλουν θετικά στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι οι εκπαιδευτικοί να διαμορφώσουμε τους αυριανούς πολίτες σε μια ανταγωνιστική κοινωνία, με όλα εκείνα τα εφόδια ώστε να μπορέσουν να ζήσουν με αξιοπρέπεια σε ένα καλύτερο κόσμο. Και ακόμη μας γεννάει τη χαρά να νιώθουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που σκύβουν με ενδιαφέρον στο δημόσιο σχολείο, πιστεύοντας στο ρόλο του και στην αποστολή του.

Ενέργειες σαν κι αυτή βοηθούν, στις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που διάγουμε, το έργο των εκπαιδευτικών και των μαθητών του Σχολείου μας και ταυτόχρονα αποτελούν παράδειγμα ηθικό και ελπιδοφόρο.

Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες.

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Ιωάννης Κ. Κριμιζής