Ευρετήριο Άρθρου

 Ερειθιανούσικα Τιτιβίσματα της Β΄τάξης

Α΄τεύχος & Β΄τεύχος  2010

Υπεύθυνη σύνταξης: Κολάκη Αικατερίνη, δασκάλα της τάξηςΕκδρομή στο Χαλκειός


Την Τετάρτη 28 Απριλίου πήγαμε εκδρομή στο Χαλκειός. Το Χαλκειός είναι ένα μικρό χωριό προς τη νότια Χίο. Ήρθαν τρία λεωφορεία και μας πήραν. Εκεί είδαμε δύο μεγάλα γήπεδα ποδοσφαίρου και μια παιδική χαρά. Παίξαμε στην παιδική χαρά και στο γήπεδο. Παίξαμε ποδόσφαιρο, παίξαμε μήλα και σπιτάκι, κάναμε κούνιες, ανεβήκαμε στην τσουλήθρα, κάτσαμε στα αλογάκια. Κάποια παιδιά, μαζί με παιδιά άλλων τάξεων, πήγαν βόλτα στο χωριό και μάζεψαν λουλούδια, όπως ο αδελφός του Ανάργυρου, ο Κοσμάς? Πήγαμε στο σχολείο του χωριού. Μερικοί από εμάς έκαναν Γυμναστική με τα παιδιά της Α΄τάξης, ενώ άλλοι μπήκαν σε τάξεις. Στη Β΄τάξη που πήγαμε μας έδωσαν μια ζωγραφιά. Μαζί τους βγήκαμε φωτογραφία. Το μεσημέρι μπήκαμε ξανά στα λεωφορεία και γυρίσαμε στο σχολείο μας. Ευτυχώς ο καιρός ήταν καλός. Ήταν μια πολύ ωραία μέρα!  Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα.
Κατερίνα Ψώρρα, Δημήτρης Ζαννίκος, Ανάργυρος Λουμπαρδέας, Γιάννης Μπουλαζέρης, Εμμανουέλα Μαρουλά


Την Τετάρτη 28 Απριλίου πήγαμε εκδρομή στο Χαλκειός. Παίξαμε στην παιδική χαρά και στο γήπεδο. Παίξαμε ποδόσφαιρο, παίξαμε μήλα, κάναμε κούνιες, ανεβήκαμε στην τσουλήθρα, κάτσαμε στα αλογάκια. Σε λίγο μαζί με παιδιά άλλων τάξεων πήγαμε βόλτα. Πήγαμε στο σχολείο του χωριού. Μερικοί από εμάς έκαναν Γυμναστική με τα παιδιά της Α΄τάξης, ενώ άλλοι πήγαν σε τάξεις. Στη Β΄τάξη που πήγαμε μας έδωσαν μια ζωγραφιά. Μαζί τους βγήκαμε φωτογραφία.
Κατερίνα Ψώρρα

Την Τετάρτη 28 Απριλίου 2010 πήγαμε εκδρομή στο Χαλκειός. Εκεί παίξαμε ποδόσφαιρο, μήλα και περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Μακάρι να μας ξαναπάτε!
Εμμανουέλα Μαρουλά

Πήγαμε εκδρομή με το σχολείο στο Χαλκειός. Εκεί είδαμε δύο μεγάλα γήπεδα και παίξαμε μπάλα. Κάποια παιδιά πήγαν για περίπατο, άλλα έπαιξαν μήλα, άλλα μάζεψαν λουλούδια, όπως ο αδελφός μου ο Κοσμάς?μετά μπήκαμε στα λεωφορεία και γυρίσαμε στο σχολείο μας. Ήταν μια πολύ ωραία μέρα! Περάσαμε όμορφα!
Ανάργυρος Λουμπαρδέας

Την Τετάρτη στις 28 απριλίου τρου 2010 πήγαμε με το σχολείο εκδρομή στο Χαλκειός. Παίξαμε μήλα, ποδόσφαιρο και σπιτάκι. Πήγαμε με το λεωφορείο και περάσαμε πολύ ωραία. Μακάρι να ξαναπάμε.
Γιάννης Μπουλαζέρης

Χθες πήγαμε εκδρομή στο Χαλκειός με το σχολείο. Ήρθαν τρία λεωφορεία και μας πήραν. Το Χαλκειός είναι ένα μικρό χωριό προς τη νότια Χίο. Εκεί έχει δυο γήπεδα ποδοσφαίρου και μια παιδική χαρά. Κάποια παιδιά παίξαμε ποδόσφαιρο και άλλα πήγανε βόλτα στο χωριό. Ευτυχώς ο καιρός ήταν καλός και περάσαμε πολύ ωραία.
Δημήτρης Ζαννίκος

Πήγαμε στο Χαλκειός στο 5Χ5. εκεί παίξαμε ποδόσφαιρο και μήλα. Μετά κάποιοι πήγαν ποδαρόδρομο μέχρι το Σχολείο του Χαλκειούς. Εκεί οι μισοί έκαναν Γυμναστική και άλλοι μπήκαν στη Β΄τάξη. Η Στ΄ μπήκε στην Στ΄ τάξη.
Μαριστέλλα Γλύκα

 

 Η επίσκεψη της κυρίας Πηνελόπης