Αθλητικές Δραστηριότητες

Παρ15Νοε201908:13

«Αγαπώ την άθληση - Αγαπώ την υγεία μου»

Στα πλαίσια της 6ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, οι μαθητές του σχολείου μας έλαβαν μέρος σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις εντός του σχολείου και ενημερώθηκαν για τα ευεργετικά οφέλη της άθλησης σε συνδυασμό με την υγιεινή διατροφή. Οι τάξεις Α’-Β’–Γ’ συμμετείχαν σε παιδαγωγικά παιχνίδια και οι τάξεις Δ’ –Ε’ –Στ’ σε αθλοπαιδιές. Στόχος ήταν η καθολική συμμετοχή των μαθητών του σχολείου.

Παρ2Νοε201806:17

Συνεργασία και άμιλλα

Στο πλαίσιο της αθλητικής ημέρας 2018 οι μαθητές του Σχολείου μας, μαζί με τους μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Βροντάδου συμμετείχαν σε διάφορες παιδαγωγικές αθλητικές δραστηριότητες στην περιοχή της Δασκαλόπετρας. Έτσι αναπτύχθηκε και το κλίμα συνεργασίας και ευγενούς άμιλλας μεταξύ των μαθητών των δυο γειτονικών σχολείων του Βροντάδου. Και του χρόνου!

 {besps}2018-2019/Athleticday{/besps}

Πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού

Φέτος, στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, την οποία διοργανώσαμε στο σχολείο μας, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016, με θέμα «Αθλητισμός: δικαίωμα σε όλους», τα παιδιά κλήθηκαν μέσα από   δραστηριότητες, που δεν περιορίστηκαν μόνο στο κομμάτι του αθλητισμού, αλλά διανθίστηκαν και με πολιτιστικές  και εικαστικές δράσεις, να μάθουν ότι μπορούν να αθλούνται χωρίς να έχουν το άγχος της αποτυχίας. Να μάθουν  επίσης ότι ο αθλητισμός είναι για όλους! Ιδιαίτερη τιμή και χαρά μας έκανε ο Χιώτης αθλητής στίβου του ΦΟΒ Άκης Συμιριώτης  που ήρθε και συζήτησε με τα παιδιά σχετικά θέματα. Ευχαριστούμε τη γυμνάστρια του σχολείου μας Ζηνοβία Γεωργιαφέντη για την διοργάνωση αυτής της ημέρας, καθώς και όλους τους εκπαιδευτικούς που συνέβαλαν στην ομαλή εξέλιξή της.

Και του χρόνου!

Πεμ23Απρ201513:25

2ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου- Πρωταθλητές ποδοσφαίρου 2015!!!

Το σχολείο μας πανηγυρίζει την κατάκτηση του κυπέλλου στο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Μετά από 4 δύσκολους αγώνες το σχολείο μας αναδείχθηκε πρωταθλητής στο ποδόσφαιρο.

{youtube}mh11p2mvn84{/youtube}

Με τη σειρά οι αγώνες:

2ο Βροντάδου- 9ο Χίου: 5-2 (προκριματικά)

2ο Βροντάδου- Δ.Σ.Κάμπου 2-0 (προημιτελικά)

2ο Βροντάδου - Δ.Σ. Νενήτων 3-1 (ημιτελικά)

2ο Βροντάδου - 2ο Δ.Σ. Χίου 0-0 , πέναλντι: 4-3 (τελικός)

Ο διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας συγχαίρουν τους μαθητές της ομάδας ποδοσφαίρου για τη συμμετοχή, την αγωνιστικότητα, το πάθος και την κατάκτηση του κυπέλλου!!!

 ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ CHIOSPRESS

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!