Παρ24Απρ202010:19

 Χρήσιμες οδηγίες για το εξ αποστάσεως μάθημα των Αγγλικών

 

Από Δευτέρα 27 Απριλίου οι εργασίες του μαθήματος των Αγγλικών δε θα ανεβαίνουν  στην ιστοσελίδα του Σχολείου μας, παρά μόνο στην ψηφιακή πλατφόρμα e-me. Θα τηρηθεί το ίδιο πρόγραμμα που ίσχυε ως τώρα, μόνο που τις Δευτέρες θα αναρτάται υλικό  και για την Α' τάξη.     

Το πρόγραμμα αναρτήσεων στην  ψηφιακή πλατφόρμα e-me  θα είναι το παρακάτω: Δευτέρα: Α' και Β' τάξεις, Τρίτη: Γ' τάξη, Τετάρτη: Δ' τάξη, Πέμπτη: Ε' τάξη, Παρασκευή: Στ' τάξη).   

Ακολουθείστε τις οδηγίες

Για την εγγραφή σας στις ψηφιακές τους τάξεις-κυψέλες, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μπείτε έστω μια φορά στην πλατφόρμα e-me, με τους κωδικούς τους του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου. Δεν χρειάζεται να γραφτείτε κάπου, μόνο να μπείτε μια φορά στην πλατφόρμα e-me. Έτσι θα έχετε αφήσει το ψηφιακό σας αποτύπωμα, ώστε να μπορεί να σας εντοπίζει ο εκάστοτε εκπαιδευτικός που αναρτά τις εργασίες του στην ψηφιακή τάξη .Το καλύτερο θα ήταν όλοι οι μαθητές να μπείτε στην e-me μέσα στο σαββατοκύριακο, για να ξεκινήσουν οι εκπαιδευτικοί τον εντοπισμό σας και να σας στείλουν αίτημα να γίνετε μέλη στις κυψέλες που έχουν φτιάξει. Θα σας έρθει ειδοποίηση όταν γίνει αυτό!