ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

 

Αγαπητοί μας μαθητές, γονείς και κηδεμόνες, επικοινωνούμε μαζί σας μέσω της ιστοσελίδας του Σχολείου μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τον Αγιασμό του Σχολείου μας και την έναρξη των μαθημάτων. Ο  Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου μας , σας καλωσορίζει και σας εύχεται Καλή Σχολική Χρονιά. Ο Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στις 8:30π.μ. στην Νότια αυλή, τα παιδιά θα προσέλθουν στις 8:15π.μ. Οι μαθητές της Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄τάξης από την είσοδο Ολοημέρου ενώ οι μαθητές της Α΄, Β΄, Γ΄τάξης από την κεντρική είσοδο του Σχολείου μας. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλα τα παιδιά του Σχολείου εκτός αυτών που με ιατρική γνωμάτευση χρησιμοποιούν προσωπίδα.

Τα παιδιά της Α΄τάξης θα τα παραλάβει στην είσοδο η δασκάλα τους, δυστυχώς λόγω της πανδημίας δεν επιτρέπονται γονείς εντός του χώρου του Σχολείου. Αμέσως μετά τον Αγιασμό όλα τα παιδιά θα αποχωρίσουν.

Η διενέργεια αυτοδιαγνωστικού ελέγχου( self test) είναι υποχρεωτική για όλους τους μαθητές εκτός των παιδιών που έχουν ιστορικό νόσησης το τελευταίο εξάμηνο. Το self test θα διενεργείται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στο σπίτι και  τα παιδιά θα πρέπει να  δείχνουν την βεβαίωση στον δάσκαλό τους κάθε Τρίτη και Παρασκευή. Για τον Αγιασμό και μόνο τα παιδιά θα κάνουν το self test την Κυριακή και όχι την Δευτέρα, ώστε να  προσκομίσουν βεβαίωση την Δευτέρα το πρωί, την Πέμπτη θα το κάνουν κανονικά και θα το προσκομίσουν την Παρασκευή.

Την Τρίτη  14 Σεπτεμβρίου τα παιδιά θα έλθουν στο Σχολείο κανονικά προσέλευση από 8π.μ προσευχή 8:15πμ με τις τσάντες τους για να παραλάβουν τα βιβλία τους και θα σχολάσουν  κανονικά στις 1:15μ.μ. Η ΕΊΣΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΈΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ  από την Τρίτη 14- 9- 21 και εξής ορίζεται Α΄, Β΄, και ΣΤ΄ από την είσοδο Ολοημέρου, Γ΄, Δ΄, Ε΄ από την κεντρική είσοδο. Η Πρωινή Ζώνη θα λειτουργήσει κανονικά  και το Ολοήμερο έως τις 3μμ καθώς δεν έχει έρθει ακόμα όλο το  προσωπικό.

Αναλυτικές γραπτές οδηγίες θα δοθούν την Τρίτη από τους δασκάλους των τάξεων.

ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

 

 

 

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ  ΚΑΙ

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΕΛΑΝΤΗ