Παρ20Φεβ201514:40

Οι μαθητές της Δ΄ τάξης, ολοκληρώνοντας στο μάθημα της Γλώσσας την ενότητα που έχει τίτλο «Η ελιά», γνώρισαν τη μεγάλη διατροφική αξία του ελαιόλαδου, καθώς αποτελεί μια πολύ υγιεινή και πλούσια σε γεύση τροφή, που χρησιμοποιείται ευρύτατα στην ελληνική και στη μεσογειακή κουζίνα.

Αφού συνέλλεξαν συνταγές για φαγητά και γλυκά που φτιάχνονται με ελαιόλαδο, αποφάσισαν να φτιάξουν κέικ.

Έτσι την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015 (Τσικνοπέμπτη) έφτιαξαν κέικ με σοκολάτα και με πορτοκάλι, χρησιμοποιώντας ελαιόλαδο και γιόρτασαν έτσι τη δική τους... «Γλυκοπέμπτη».

Δείτε τους «Μικρούς ζαχαροπλάστες» να δημιουργούν, αλλά και να απολαμβάνουν τη δημιουργία τους.

DSC_0558.JPG DSC_0566.JPG DSC_0584.JPG

DSC_0604.JPG DSC_0623.JPG DSC_0625.JPG