Στις   26-11-2010 πραγματοποιήθηκε στη βιβλιοθήκη του Σχολείου μία παρουσίαση του ταξιδιού των εκπαιδευτικών Λουΐζας  Μιχαλακοπούλου και Πλουμή Κωνσταντίνας στο Δημοτικό Σχολείο Ποντστάβοβα στην Πολωνία, στο πλαίσιο του προγράμματος Comenius-SMArt homes in Europe που συμμετέχει το σχολείο .
   Οι μαθητές σε πρώτη φάση είδαν το υλικό που είχαν ετοιμάσει στα πλαίσια διαφόρων δραστηριοτήτων μέχρι τη στιγμή που πραγματοποιήθηκε το ταξίδι. Αυτό το υλικό παραδόθηκε στους εκπροσώπους των ευρωπαϊκών σχολείων.
        Στη συνέχεια παρακολούθησαν βιντεάκια σχετικά με την Πολωνία και την πόλη που είναι το σχολείο, Ζιελόνκα, μία παρουσίαση  του σχολείου Ποντστάβοβα που είχαν ετοιμάσει οι εκπαιδευτικοί που πραγματοποίησαν την επίσκεψη και τέλος είδαν όλα τα δωράκια που τους είχαν στείλει τα παιδιά από την Πολωνία , καθώς και τα γράμματα που είχαν γράψει γι? αυτούς οι Νορβηγοί και Πολωνοί μαθητές.


{besps}par_taxidi_polonia_10{/besps}

Παρακολουθείστε το βίντεο της τοπικής τηλεόρασης της πόλης Zielonka για την επίσκεψη των εκπαιδευτικών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Smart Homes in Europe.